Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 157 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Análise comparativa de métodos de abordagem da obesidade infantilCarvalho, Maria Ana; Carmo, Isabel; Breda, João; Rito, Ana
21-Sep-2011Excesso de peso e hábitos alimentares de crianças em idade pré-escolar e escolar. Tendências evolutivas entre 2005 e 2008.Lopes, Sara Filipa
14-Jan-2012Conhecimentos, atitudes e comportamentos ligados à alimentação e abordagem das doenças relacionadas com a alimentação por parte de profissionais de saúdeBragança, Ana
19973’-(beta-D-Glycopyranosyloxy)flavylium Ions: Synthesis and Investigation of Their Properties in Aqueous Solution. Hydrogen Bonding as a Mean of Colour VariationEl Hajji, Hakima; Dangles, Olivier; Figueiredo, Paulo; Brouillard, Raymond
6-Mar-2012Triatleta - Alimentação e Nutrição...Silva, Ana Lúcia
2007Synergistic effects between macrocyclic diterpenes and doxorubicin on resistant cancer cellsDuarte, N; Járdánházy, A; Ramalhete, Cátia; Molnar, J; Ferreira, MJU
1996NEW ASPECTS OF ANTHOCYANIN COMPLEXATION. INTRAMOLECULAR COPIGMENTATION AS A MEANS FOR COLOUR LOSS?Figueiredo, Paulo; Elhabiri, Mourad; Toki, Kenjiro; Saito, Norio; Dangles, Olivier; Brouillard, Raymond
1997Anthocyanin–aluminium and –gallium complexes in aqueous solutionElhabiri, Mourad; Figueiredo, Paulo; Toki, Kenjiro; Saito, Norio; Brouillard, Raymond
1999Malvin Z-chalcone: An unexpected new open cavity for the ferric cationGeorge, Florian; Figueiredo, Paulo; Brouillard, Raymond
1995A Convenient Method for Conversion of Flavonols into AnthocyaninsElhabiri, Mourad; Figueiredo, Paulo; Fougerousse, André; Brouillard, Raymond